INDUSTRIËLE VERLICHTINGVEILIGHEID VOOROP

Naast de ernorme energiebesparing van tot wel 70% draagt LEDverlichting ook bij aan het veilig werken op de werkvloer. In deze omgeving wil men zo min mogelijk ongevallen vermijden en werkomstandigheden creëeren waar iedereen op veilige wijze kan functioneren. Door het heldere witte en gelijkmatige licht van de LEDverlichting wordt de vermoeidheid van de ogen beperkt en levert het een positieve bijdrage aan veiligheid en ongevallenpercentage, verzuim en algemene gezondheid en welzijn. Tevens zijn onze LEDlampen eenvoudig te dimmem en/of te versterken wanneer nodig.


LEDverlichting en zijn kracht

Niet alleen de positieve energiebesparing van ruim 70%, maar ook draagt de LEDverlichting bij aan de produvtiviteit van medewerkers in een veilige en efficiënte werkomgeving. Eveneens helpt LEDverlichting u met het voldoen aan de strengere wettelijke eisen ten aanzien van het gebruik van verlichting in industriële omgevingen. Op deze wijze kan onze ledverlichting bijdrage aan het behalen van de gestelde doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en uw onderneming helpen te voldoen aan de wettelijk voorgeschreven eisen.Langere levensduur én een hogere productiviteit

Het is algemeen bekend dat met betere verlichting prestaties worden verhoogd, de taakuitvoeringen worden verbeterd en de foutpercentages worden gereduceerd. Naast deze voordelen is een ander groot voordeel de lange levensduur van onze LEDverlichting. Waar conventionele verlichting het begeeft, gaan onze LEDlampen gewoon door, zonder noemenswaardig lichtverlies, tot aan het einde levensduur. Ook is het niet meet nodig uw werkactiviteiten te stoppen wegens vervroegd uitval. Onze oplossingen stellen u in staat uw onderhoudscyclus te verlengen zodat u vervangingen ruim vantevoren kunt inplannen.


Alle voordelen in het kort:

  • Veiligere werkomgeving voor uw werknemers
  • Sterk verlaagd energieverbruik (tot wel 70%)
  • Regelbare lichtniveaus
  • Langere levensduur 
  • Minder onderhoudskosten
  • wit, helder en gelijkmatige verlichting
  • hogere productiviteit dankzij beter licht